Paraklatring

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 10/10/2020
11:00 - 15:00

Lokation
Odense Sportscentrum

Kategori


Arrangør: Louise Rasmussen, Odense Sportsklatreklub

 

Klatring – en anderledes parasport
Har du mod på nye udfordringer?
Så kom forbi Odense Sportsklatreklub den 10. oktober kl. 11.00-15.00
Her inviterer vi dig og dine pårørende til en aktiv introduktion i klatring som parasport. Det bliver en aktiv dag, hvor du kommer i klatreselen og prøver kræfter med klatring på vores højvægge, hvor klubbens instruktørere vil sikre og guide dig igennem fra start til slut.
Har du efter denne dag mod på mere klatring, står vi klar til at vejlede dig omkring indmeldelse, booking af sikringskursus, udstyr m.m.
“Jeg synes Klatring er en fed sport fordi, man kan mere, end man tror. Selvom man har en funktionsnedsættelse, findes der mange muligheder for at nå til tops!”
Citat: Louise Rasmussen, Paraklatrer i Odense Sportsklatreklub
Odense Sportsklatreklub er en af Danmarks ældste klatreklubber. Klubben ligger i Odense Sportscentrum og har vægge til både toprebsklatring, førstemandsklatring og bouldering.
Der tilbydes træning for alle – både børn og voksne, samt begyndere og øvede klatrere.

Tilmelding: send en mail til info@oskk.dk senest den 5. oktober
Dato: 10. oktober
Tid: 11.00 – 15.00
Sted: Thorslundsvej 2, 5000 Odense C
Påklædning: Sportstøj du kan bevæge dig frit i samt indendørssko.
COVID-19: Klubben er blevet indrettet således at alle sundhedsmæssige krav kan overholdes. Alle brugere bedes om at spritte af før under og efter besøg i klubben. Ligeledes bedes alle brugere medbringe egen fyldt vandflaske, da køkken og toiletfaciliteter ikke bør benyttes.