Åben Økonomisk Rådgivning

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 10/11/2020
10:00 - 14:30

Lokation
Veteranhjem Midtjylland

Kategori


Arrangør: Veteranhjem Midtjylland

Der er flere muligheder for at få rådgivning om privatøkonomien, hvis du er veteran. Hvad enten det handler om at få skabt et overblik eller få støtte til at forvalte en eventuel udbetalt skadeserstatning, er der hjælp at hente.

Her får du et overblik over dine muligheder:

1. Økonomisk rådgivning via Soldaterlegatet

Soldaterlegatet yder legater til økonomisk rådgivning, når din skade fra udsendelse har haft konsekvens for din økonomiske situation. Den økonomiske rådgiver mødes med dig og hjælper med at få overblik og lagt en handlingsplan. Soldaterlegatet samarbejder med meget kompetente og erfarne uvildige økonomiske rådgivere, der sammen med dig gennemgår økonomien, tager en evt. dialog med bank m.fl. og ved behov undersøger mulighederne for gældssanering. Rådgiveren afslutter forløbet med en rapport til Soldaterlegatet og kan herefter videreformidle et eventuelt behov for anden støtte fra Soldaterlegatet (til din kontaktperson – fx Veterancentrets rådgivere).

2. Åben økonomisk rådgivning

I Åben økonomisk rådgivning får du hjælp af uafhængige og dygtige fagfolk fra Uvildige.dk på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus og KFUM’s soldaterhjem. De økonomiske rådgivere tager udgangspunkt i din situation efter princippet om hjælp til selvhjælp. Målet er, at du efter rådgivningsforløbet har bedre overblik og selv er i stand til at styre din økonomi i et godt samarbejde med eget pengeinstitut. Du skal være skadet veteran for at benytte dette tilbud.

Rådgivningen foregår på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus, soldaterhjemmene i Aalborg, Fredericia, Holstebro, Varde, Høvelte og Vordingborg, hvorfra der medvirker tovholdere, som kan hjælpe dig med at følge op på de aftaler, der indgås under rådgivningen. Hvis det under rådgivningsforløbet viser sig, at din nuværende økonomiske situation har forbindelse til den skade, som du har pådraget dig under udsendelsen, kan din tovholder indstille dig videre til støtte fra Soldaterlegatet. Åben økonomisk rådgivning er et samarbejde mellem KFUM Soldatermission, Uvildige og Soldaterlegatet.

https://www.booking-veteranhjem-midtjylland.dk/?page_id=137